Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgräs 3

 

Ett enda litet telefonsamtal bort

är jag från din famn

Du har mitt nummer

jag släpper allt

det viktiga är att ta emot dig

ring mig

Jag orkar inte längre flirta

orkar inte spela svår

vet ju att du inte går

på det

En blick bort

se jag skälver redan

vid tanken

min hud mot din

min själ runt din

mina vader runt din nacke

i takt och otakt

På gott och ont

men jag tror att

den stunden

suddas konturer ut

allt blir en ljuvlig

gråskala

Jag vill leva i

mjuka bilder

av dig

av din nacke

mellan mina vader

din mun mot min

där vi möts

du vet det pirrande där

där bara älskande möts

där är jag din

Jag kommer att krama

din midja

med mina lår

smeka ditt hår

med mina lekfulla tår

Mina vader

kramar din nacke

när du ser mig i ögonen

ska jag låta min kärlek lysa ur dem

så som den bara lyser för dig

När du äntligen

(efter allt jävla strul!)

tränger in i mig

 




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-10-16 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén