Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgräs 20

 

Min längtan efter dig är

leriga skor på golvet i farstun

trampade, smutsiga

men ändå fullt användbara

väntar på att bli hittade

av sin ägare

påträdda igen

för att triumferande komma till nytta

 

För visst är kärleken likadan

ett par slitna väl ingångna vinterskor

smutsig, utnött och välbekant

men ändå så skön att kliva i

formad efter våra egenheter

ibland så självklar

panik när man inte hittar den

skyddar mot isen och kylan utanför

 

Jag ligger utspilld

som en lerig sko i farstun

men när du behöver mig är jag där

lätt att hitta och ta på

skyddar dig mot kyla och is

 

 

 

 




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-10-16 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén