Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2009-10-21)


Ditt SOS nu igen

Och jag ser rädslan
i dina rörelser
stela och yviga
obalanserade.

Noterar
avsaknad
av slippriga blickar
som golvar.

Förbereder
reträtt
och ger mig av
mot ny mark.

När du signalerar
SOS
per SMS
genom PoK.

Och jag faller.
Igen och igen och igen...




Fri vers av Stjärnregn
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 07:34



Bookmark and Share


  PPQ
hmmm funderar på hur et ligger till vem som är rädd, är båda rädda och varför... bra att få klura då och då
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn