Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgräs 22

 

Vår främsta plikt som förälskat par

är att alltid vara starka och vackra

Fasaden får inte spricka sönder

vi måste vara osårbara

I spegelbilden av våra kåta ögonkast

någonstans i luften vi sakta andas ut

utstrålar vi styrka och mod

tillsammans

Men det vackra är sårbart

när jag är ensam igen

var är min makeup?

Var finns mitt ansikte

när jag är ensam?

 

 

 




Fri vers av Kicki Karlén
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-10-16 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén