Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelur i otur



Nu applåderar Livet
för vardagstristess

jag applåderar inte
för kaffe på morgon
smakar inte lika
gott ensam
som två i sängen

Somna utan kyssar
leva utan smek
måste vara en tortyr

Nu applåderar Livet
för prövningar

jag applåderar inte
för andetag i kyla
andas inte lika lätt
som att andas
utan någon bredvid




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-21 13:36



Bookmark and Share


  LassO
allt är mer "gott" tillsammans med någon man älskar och älskas av. Det var en av dessa saker man lärde sej som resande, alla upplevelser på resandet var, ensamma upplevelser, man saknade dom där andra ögon, den andra andningen, den där handen i min och älskandet och ältandet efteråt. Jag förstår precis vad du menar, men samtidigt, när k´ärleken flytt så tar man hellre kaffet vid köksbordet än tillsammans i sängen...
2009-11-07

  Carola Zettergren
När man saknar är ingenting lätt, inte alls!
2009-10-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst är det så
det där med Två...
Men why nått...
En vacker dag
händer det väl
nått gott... .. .
2009-10-21

  Jean-Michel Orblin
jag applåderar inte
för kaffe på morgon
smakar inte lika
gott ensam
som två i sängen
Tycker det smakar gott ensam men förstår dig
bra skrivet
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP