Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute

den förtvinade livmodern
sörjde sin tid
 nu var allt bara sten
under himlen
 svarta fåglar




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-21 20:32



Bookmark and Share


  ULJO
Kort men berörande
2009-10-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Som vanligt berör du.
2009-10-22

  walborg
Efter sorgen kommer friheten och nya möjligheter!!!!
2009-10-21

  Mr Lindemann VIP
Likt en vit hinds flykt
rimmar jag in det som finns i delar av mitt kosmos
då jag vill ut och födas på nytt
men det går inte varje dag
bara få den dära jävla
frälsningen så
2009-10-21

    Maria Malm
Allting har sin tid.
2009-10-21

  Måna N. Berger
...rus. Benämndes förr också "kved", vilket får mig att tänka på kväde, sorgekväde över fruktsamhetens tid, ett slags höstkänsla.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren