Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknas något så saknas kärlek

 

Saknas något så saknas kärlek!

Fattig, utsvulten, längtande är vår jord

efter annat än hårda ord och smälek.

För att få kärlek, detta lilla,men stora ord,

måste man vara beredd att ge

och beredd att våga ta emot.

Så börja med att våga leva och le,

först då kan vi bekämpa ondskans rot.

 

 

 




Fri vers av Hawk
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-21 21:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Om vi vågar "leva och le" har vi kommit en bra bit på vägen - man kan inte vänta sig att få om man inte är beredd att ge. SNYGGT skrivet!
2009-10-30

  Mr Lindemann VIP
Jag ler in dessa rader och smilar upp mig

kan det månne gå?

Sedan blir det till att se
ifal någon sklrivit fint till mej

eller ifall det är som förut
2009-10-22

  Frökenfanny
Sanna ord, men ibland inte så lätta att följa.
Svårt att leva svårt att chansa och våga !
2009-10-22

  Dangereux
Hur bra som hälst! Sådant här blir jag glad av!
2009-10-22

  Fånga dagen
Jättebra gillar mycket
mvh Anna-Karin
2009-10-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Viktigt! För att vågar man inte så har man inte levt, har släppt taget nu och är kär.
2009-10-22

    ej medlem längre
Det var fint skrivet om någonting som är så sant..
Jättebra innehåll tycker jag!
2009-10-21

  Johan Bergstjärna VIP
Bra, snyggt!!! Snacka om att säja mycket med få ord.
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk