Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan liksom inte gradera tro i hur mycket man är troende ...




Ju religiösare man är desto...

 

...Fast det handlar inte om

hur religiös man är,

utan...

hur man är religiös!

 

Det är en väsentlig skillnad!




Fri vers av Hawk
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-09 12:17



Bookmark and Share


    användarvänlig
Gillar ditt konstaterande! :-)
2009-12-30

    ej medlem längre
och det är där präster ,biskopar och påvar måste tänka om.
Tack för dessa ord Håkan. M v h Jimmy.
2009-11-12

    ej medlem längre
Ja man kan vara religiös på många olika sätt, men hur mycket religiös man är, kan man ju inte säga.. antingen tror man eller inte på gud.
Jättebra ordat!
2009-11-09

  lycksele
Religiösa system innehåller nästan alltid en världsbild. Ofta en berättelse om världens skapelse och hur allting hänger ihop. Indianerna, naturfolken har sina förklaringsmodeller.
Livsåskådning ... är ett annat ord.
Ett sätt att se på, åskåda, livet.
2009-11-09

  e-poeten
Helt tänkvärd, för det finns en tävling bland somliga religösa,,,
2009-11-09

  ULJO
En mycket påtaglig sanning.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk