Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här dikten är nästan en fortsättning på "du&jag" då det handlar om samma person och hur jag minns det som vi en gång hade tillsammans.


En kaospojke

Kaospojke.
Att torka varandras tårar,
dricka te i skuggan av vardagen
prata i timtals, som timglas.
hålla om, tycka om, ett känslorus.

Kaospojken har torkat mina tårar en gång
och jag kysste hans tårar, för kärleks skull.
teet smakade varmt, värmde mitt stulna hjärta.
i timmar bytte vi sorger, lycka och trasighet.
sen höll han min hand, lekte med den när vi gick.
som om han lekte med livet, med tanken av oss.
Min egen kaospojke.
En kaosprins.




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-23 00:27



Bookmark and Share


  en_kaospassagerare
bra skrivet!

/passagerare
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg