Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/din kärlek


Ditt namn skriver kärlek på min kropp

Jag kan vara kär
Och jag kan vara det i dig
Har du inte sett hur det är
Att jag ser på dig.
Nästan stirrar.

Jag vill ju ha dig tätt
Om jag bara får
Ha dina armar runt mig lätt
Allt så du förstår.
Närmare nu.

Jävlar vad du känns
Om och om och om
Hur dina kyssar bränns
Allt för att få dom
Nu är jag din.




Bunden vers (Rim) av jagvarfeg
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-17 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg