Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

italien igen

jag känner igen mig i det här
i den här känslan
jag behöver bara ljud
finljud, oljud, något ljud
sedan är jag där
så att jag kan känna igen något
känna igen någon annans känsla

och nu kan jag inte sluta le
åt känslan, en fånig känsla
ett fånigt uttryck
att "känna igen"
känna något en gång till
jag har känt det här förut
jag känner igen
och igen
och igen
jag känner igen mig i det här




Fri vers av jagvarfeg
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg