Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla känsla

jag blir frustrerad,
för du ser min blick
jag ser din, men vad fan betyder den?
att du vill, samma som jag?

min musik, i ditt huvud
så att du förstår, den sången
den känslan, den här känslan
att vilja veta, men aldrig känna
att vilja känna, men aldrig veta

jävla känsla.

och nu, sången, den sången, som ger mig
vad ger den mig? allt?
ja, allt så jävla mycket.

det är min musik, min låt, en låt ur en film
ett soundtrack, till mitt liv.
mitt livs sång, mitt livs musik. mitt liv.
mitt liv i ditt liv, ditt liv i mitt liv.
skulle vara vårt liv, men vi har inget liv
vi finns inte. främmande känsla.

jävla känsla.

förtjust i en figur, i något hemligt
i något ovisst. jag som brukade hata den-
ovissheten.

jävla känsla.

men den kommer att försvinna,
så fort jag kommer bort igen.
för hem kommer jag inte.
vart är mitt hem? mitt hus? mitt liv?
vart hör jag hemma?
med vem? med vilka? vart ska jag vara?
i ett hus där jag inte känner någon.
i ett hus där ingen känner mig.

jävla känsla.




Fri vers (Spoken word/Slam) av jagvarfeg
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg