Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fel främling

en total främling
som frågar om jag vill gå ut, ikväll
ta en öl, bara sådär

han gav mig en lapp,
med frågan
det kändes så otroligt fånigt.
jag svarade varken ja eller nej

för mina ögon
dom vilar på någon annan
på han som skrev lappen,
åt han som gav mig den.

kan det verkligen krävas två
för att fel person ska fråga mig
om jag vill ta en öl?




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-14 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg