Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han heter väl kent

en hundra del
en sekund
det är hans ord
han som kan tala
som ingen annan
han behöver inget mer
bara en hundradels sekund
hans ord blir mina
och han sjunger i mitt huvud
så att jag ler.




Fri vers av jagvarfeg
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-14 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg