Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du inte såg

om du visste hur gärna jag skulle hålla din hand och aldrig släppa.
tänk om du såg mina hjärtslag varje gång du var i mina tankar.
hade du då förstått ärligheten i mina ord?
kanske du då hade vetat vad den där långa kramen betyder.
om du såg mig, utan dig vid min sida skulle du då stanna för alltid?

men nu när du vänder dig om, kanske för alltid,
kommer du att komma ihåg hur jag kramade din hand,
kommer du att veta att det var i den stunden
jag i hemlighet bad dig att stanna?
kommer du då minnas den sista blicken jag gav dig
och veta att den betydde allt jag någonsin velat säga?

om du vänder dig om, och aldrig ser tillbaka,
kommer du någonsin förstå vad alla mina tårar sa?
när du tagit steget ifrån mig, kommer du då veta
att mitt hjärta slog lika hårt som ditt?




Fri vers (Fri form) av jagvarfeg
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 13:33



Bookmark and Share


  THX1138
Ruskigt välskrivet. Sån härlig beskrivning av den bittersöta känslan som är så oundviklig.
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg