Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att förstå

En dag,
kunde blivit vacker,
men den blev åt helvette.

Bara för att mitt psyke sabbar allt.
Bara för att jag inte känner livsglädje ibland,

Bara för att jag verkligen hatar mitt liv
som jag lever det.

vem kan älska en sådan som jag.
Inte du,
inte du,
och inte du.

du säger att du gör det,
men äre sanning?
Jag älskar dig iaf.
det som kanske är huvudsaken?




Fri vers av Mainda
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-23 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda