Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgontimme



morgondimmas dis
nyfallen snö under natt
underfotskras i rytmiska steg
färden bär dagen norrut
glädjen dansas med hopp
sveper om mig rödvärme
möter glada välkomnanden
spänning i maggrop
energigivande
sprittande glädje




Fri vers av glittertindra
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-24 07:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vilken dag!!!:)
2009-10-31

  Michaela Dutius
Glädjen ler emot mig mellan orden
2009-10-30

    Bodil Sandberg
En helt underbar liten dikt om glädje i den vintriga morgonstund!!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra