Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske stavas förklaringen AMBIVALENS



Jag minns
men vill ändå bli påmind

Jag tror
men vill ändå bli överbevisad

Jag kan
men vill ändå lära mig

har rätta tagen
men vill ändå bli visad

jag vågar
men vill ändå bli peppad

Jag vet
men jag måste ändå fråga

Kanske stavas förklaringen
A M B I V A L E N S




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-25 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP