Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändringarnas morgon


vaknade i morse
med extremt dåligt självförtroende
då tog jag det drastiska beslutet
att sova en stund till

och se det hjälpte

nästa gång jag vaknade
var jag bara sugen på kaffe




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-10-17 13:13



Bookmark and Share


    Idun 1
Härligt att sömnen kan stärka ditt självförtroende. I ditt undermedvetna
i dina drömmar fanns modet du sökte. Skönt uppvaknande... mmmm kaffe:)
2005-10-17

  kath
ja, det är verkligen så, självförtroendet är beroende av många olika faktorer ..... och det bästa är faktiskt när man "bara" är sugen på kaffe, då är man i balans igen ...ready to go
2005-10-17

  Daybreaker
Exakt så är det. Man behöver bara vila en stund till... =)
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP