Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen


en frostvit morgon
hade äntligen kommit

vad vacker den var




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-10-17 08:36



Bookmark and Share


    Idun 1
Jag väntar fortfarande på en frostig morgon.
Vacker...
2005-10-17

    ej medlem längre
En toppenhaiku, diktjaget låter lite förvånad...?
2005-10-17

  kath
och vi väntar på vinterns vila ....
det märks att den är på väg nu
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP