Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tävling - 100-ordare; Förändring

Samtalet mitt i natten
ett möjligt dödsfall.

Iskall kyla - var jag död?
Att inte veta, att inte känna.
Jag var döden i flera timmar.

Vakna till liv och möta blickarna
dom blickar som skär i hjärtat
Då önskade jag att döden tagit mig.

privat placering,
privat förändring.

Jag slets bort ifrån allt jag levt för,
allt jag levt för i ångest och rädsla.
Allt det som gav mig dödslängtan.

Nu var det min tur

att leva på riktigt.

Livet gav mig en chans,
en andra chans att leva förändringen.
Jag skulle kämpa för att leva

förändringen som räddade mitt liv.




Prosa (100-ordare) av jagvarfeg
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg