Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen gråter över Stockholm.

Gråter hela tiden



men jag har glömt hur man gör



eller har dom tagit slut?




Ni vet alla dom där dropparna.


Tusen regndropparna av salt.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP