Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

busschauffören


när han var liten önskade han
ville han

vara en utomjording
eller en grottman

han närde en önskan vid sitt bröst
en önskan om att få vara ifred
en liten stund

men ödet var elakt
den dagen han föddes
så han blev busschaufför

det var hans talang




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-10-17 09:30



Bookmark and Share


  JMR
hmmm, ja alla är vi födda att göra olika saker.....men jag gillade din undermening...bra!
2005-10-17

  kath
så kan det vara .... vi är mer än ytan skvallrar om .... och det ödet var hårt, för hur ensam är man som busschaufför, inte i stockholms crazytrafik, ialla fall .....

skön text
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP