Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stad av lögner

En stad som byggts av lögner, det hör verkligheten till.
Att inte våga andas, inte göra som man vill.

Att ständigt kontrolleras av alla runtomkring,
att aldrig ens få säga att man tycker någonting.

Vi står som i ett led i väntan att bli dömd,
I hopp om att inte synas, finns en längtan att bli glömd.

Som soldater vi marscherar, manövreras står givakt.
I staden byggd av lögner har vi inte längre någon makt.




Bunden vers (Rim) av jagvarfeg
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-26 13:23



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du lyckas bra med rimmen,

en konst i sig,

men sanningen vinner alltid över alla
lögner hur insnärjda de än är:-)

Tyckte om stämningen du skapat här,
om vad som sker omkring oss och ev. inom oss.

Är vi alltid helt ärliga?

applåder!
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

jagvarfeg
jagvarfeg