Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUBLICERAS

"Se mig
ögonblick i dikt"
titeln på min bok
på min process
på mitt barn

Läggs i tryck
pressas fram
om en vecka
eller så

Tjugosjätte
november
Event på
Fars Hatt

Arton konstnärer
däribland jag
visar sina
verk

Febril verksamhet
nogsam planering
föregått under
lång tid

Insikt vuxit om
konsten som
talar från själ
till själ

Mänskans mångfald
viktig värna
i tider av
ensidighet


© Gunilla N
091026








Fri vers av Gunilla VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 10:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till denna milstolpe!
2009-11-04

    eva m h
Vad kul!
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP