Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att börja bry sig nu...

det är nog bäst att du förlänger prenumerationen
på dina rosa små änglar nu

solglasögonen i samma färg
 är tyvärr slut för säsongen...




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-28 12:45



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Tänkvärd. Det finns många världar.
2009-10-29

  etthjärtaäralltidrött
Strålande :)
2009-10-28

  Mr Lindemann VIP
Jag trivs bra i teflonkavajen
det skrymeslfria kalsongerna
den toppiga dumstruten
och i det putsade sjumilastövlarna
där tar jag mig an verkligheten
på wett jordat sätt
men innan dess har jag satt på
mig vingar av titan och jag lyfter från jorden
... men bara lite
2009-10-28

  Catharina Edin
Någon som inte vill se sanningen, anar jag? Som vill leva i tomtebolyckan kvar -
2009-10-28

  Gunnel André VIP
hihihi...
2009-10-28

  lycksele
Jag gillar korta dikter. Dom långa skummar jag bara igenom.
2009-10-28

  Måna N. Berger
Men den "nya" kollektionen finns ju, i mörkblått..?
Nej tack..
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren