Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en start... att skrivas om... en tanke...




isotopia

jag drack bensin
för lågan flämtade blekt
bredvid drömmarna
av solblekta lakan

jag lät lågor smeka
den kropp som frusit
för jag skälvde
när natten vakade mig

plötsligt

flammade jag upp
innan jag försvann
i ångan - som landade
på marken fuktigt

i din historia...




Fri vers av Fredric
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric