Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neurotisk härdsmälta (100 ordare - tävlingsbidrag)

Förvirringen är total, och de blanka vita arken under mitt pennstift förblir lika blekt fina som oskrivna. Orden accelererar i huvudet och stannar inbrottssäkert i huvudets vokabulärfängelse. Så övertydligt och entydligt likgiltigt att ett invärtes krig slutar i obrukbar neurotisk härdsmälta.
Allt...Precis allt är summan av en påtvingad förändring och mitt anlete visade tydligt sitt missnöje över att vandra på en ny stig. Jag hade ju mitt vinnande lag instoppat rakt in i själen, och jag lyckades åstadkomma underverk. Sen ska girigheten hinna ifatt. Viljan att ha mer när man redan hade nått sin inkompetensnivå.

Förändringsidioten är förvirrat personifierad!




Prosa (100-ordare) av Max Poisé
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-27 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé