Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en känsla med ord.

Jag längtar ihjäl mig,



efter livet.


pulsen,


kan man leva på.






Knarka lycka

-det vill jag göra,


vill känna ditt hår mellan mina fingrar.


Se bakom dina vackra ögon,


som får mig på fall varenda gång



jag vet inte hur du lyckas,

du har bara just det,


det som gör att jag


knarkar lycka.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-10-27 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP