Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbart hjärta..

Saknaden längtan..
gör hjärtat sårbart
gömmer tysta tårar
bakom inre dörr












mare




Fri vers av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-28 23:43



Bookmark and Share


  Maiah VIP
sårbar och vacker
2009-10-31

  Gunilla VIP
Vackert om sorgens smärta.
2009-10-29

  thyra
...gömmer tysta tårar bakom inre dörr... Vackra ord!
2009-10-28

  peter markurth
vacker, skir
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP