Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Fackverket Rämnar

Du är som ett lappverk
Av Fackverk
Som omger
Dig

I ditt innersta
Finns inget
Som håller dig
Uppe

Han såg på henne
Genom kisande ögon
Märkligt leende
Spelade

Hon förskräckt
Vill vara genuin
Stark inifrån
Ut

Sedan dess lagat
Rämnande sprickor
I sitt Fackverk
Inifrån

Gjutit med mod
Och insikt
Där osäkerhet
Härskat

Fyllt på med
Kunskapens
Verktyg att
Användas

När Fackverket Rämnar
Blottas det helgjutna
Sanna Jaget att
Lysa



© Gunilla N
091028




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-29 00:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP