Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du dela garderob?

jag känner för att flyga
när du ler
jag behöver inget mer
bara allt du är
jag har många skelett
och du är inte utan bagage
det är okej
för jag vill vara där
när du gör nya misstag
och hoppas att morgondagen
blir bättre
flytta in
i mig
låt oss fatta varandras händer under bordet
och veta att även om bordet är tomt
är det inte det som spelar roll
skit i allt damm
vi kan börja om på noll




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-29 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå