Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändo

Ekebyskylten roterar;
stadens glittrande öga bevakar de sina

Dallrande ligger sommarluften -
i varje andetag erövrar jag världen
och återkopplas av dofterna
till ursprungskänslor

Den ljusa kvällens lyckolotteri är till
för de som är unga
och de som ännu minns

På vilka grunder lämnar vi därhän, men
kvällen tillhör oss två
vandrande
vars sinnen är stadda på hemväg
under neonögonblicken




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund