Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästabästa bror och jag på msn.

durå?


som vanligt. du såg att jag har fått en lonsdale va?


jaaaa .___________.
JAG VILL INTE PRATA OM DET
(inte alls avundsjuk)


vadå du har ju en från LONDON!


mjo haha från en liten skum butik där ägaren var tjock
och satt och bestämde priserna när han såg personen...
30 puonds"
och tjejerna som jobba där såg ut som horor...


men ändå det är ju faktiskt lika äkta som min...


mjo
vi e coola ...tillsammans ^^



oi oi oi



yeah ^^ it's the spirit of 69!




Fri vers av Marriz
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz