Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är mina tankar om min pojkvän


Han(L)

Om jag det jag känner för dig är kärlek.
Vågar jag ge dig mitt hjärta?
Om du är killen i mina drömmar
Vågar jag drömma om dig då?
Om du är så snälll
Kan jag lita på dig då?
Om du är ärlig...
Känner du som jag?




Fri vers av Lejla
Läst 196 gånger
Publicerad 2005-10-17 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla