Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Random kärlek .

Hopplösheten är lika stark och påträngande som omogna pojkar.

Jag behöver inte lyssna på Metallica om jag inte vill.
och det vill jag inte. Så sa jag till dej.

Du har krossat min hopplöshet med din övermogna talang
för att få mig att känna mig behövd.

Vissa har varit som djur. Juckat sig fram genom allting.

Du har bevisat allt det vackra som brukade låta så ironiskt i mina öron.

Jag tror jag är redo att älska dig. snart så.

Hopplösheten är svag med dig jag

jag känner hopp
kanske var så jag mena

Goda utsikter för framtiden
Inget kan stoppa
oss.




Fri vers av Marriz
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz