Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALL HELGONA HELGEN

Vi tittade på varje grav
nöjda med vad vi såg
blommor, ljus
sände en tanke
till de bortgångna
till dem som en gång
betytt så mycket
gjort så mycket
för mig
för mina barn
som kanske generar
vidare till sina
kommande
barn

Vi såg över
ljushavet
i mörkret
tog in
tacksamhetens
tankar och känslor
pratade liv
och död

Vi kände oss
enade
förenade
med tidigare
släkten
med
kommande
släkten

Vi kände
våra tända ljus
förde vår tacksamhet
vidare till dem
som finns
på andra
sidan

Vi kände
kärleken
omsluta oss
i mörkret
upplyst
av alla
ljus

Det finns
ingen död
bara
gräns-
över-
skridande
kärlek

© Gunilla N
    091031




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-31 13:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
Applåd!
2009-11-04

  Annmargreta
Mycket vackert skrivet!
Tycker att den här helgen ska få vara ifred.
2009-10-31

  mare VIP
Minnen av både sorg och glädje.....``ingen död bara gräns över skidande kärlek`` fint...
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP