Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhjärta


ett med naturen
skör som en morgondimma
precis

så var hon




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1594 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2009-11-01 10:55



Bookmark and Share


  Respons VIP
Mitt i prick!
2014-12-05

  b.c.
fint..
2013-11-12

  Connie
Jag vill också kunna skriva så där vackert!
2010-04-14

  aol
fint skriftat
2010-01-14

  Deva
om en huldra kanske, fin haiku!
2010-01-02

  etthjärtaäralltidrött
så oerhört fint!
2009-12-03

  peter markurth
snyggt
2009-11-01

    MissIngenting
Underbart!!
2009-11-01

  Hans w-art Westlund VIP
vill ni veta vem hon är, så googla på vildhjärta.. Maria Westerberg
2009-11-01

    tehdog
Mmm. Vildhjärta. Jättefint ord.
2009-11-01

  Miss Mod
Skirt och oerhört.
2009-11-01

  *Camilla*
en innerlig beskrivning av en vacker person
fängslande formulerat med så bra ordval
Jag gillar beskrivningen när du säger "skör som en morgondimma"
för alla har vi upplevt dem, beundrat dem, avundats dem
konstigt nog

när jag vaknar och ser ut
och är borta för grannarnas syn fält, men där för mig
då känns det lugnt.

underbart!
2009-11-01

    ej medlem längre
kan bara säga tycker OM!
jättefin
2009-11-01

  Myself
fin beskrivning av en kvinna,en speciell antar jag..
2009-11-01

  Blåbäret
så svårt att fånga, från rubriken genom dimman...mest bara en förmån att få ha fått se en skymt...som en utandning, så himla vackert!
2009-11-01

  Ola Rydberg
ja väldigt vackert
2009-11-01

  Junitvillingen
Sinnligt och oerhört vackert poetat:-)
2009-11-01

  etthjärtaäralltidrött
Så fin skrift.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP