Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar mellan röda stenar/100-ordare


Han tog extra lång tid på sig denna morgon,
skruvade upp varmvattnet till smärtgränsen,
betraktade sprickor i kaklet utan att lägga någon
större vikt vid dem utan såg det som ett naturligt
inslag i situationens varande.

Fokuseringen låg för närvarande på överlevnad av
mellanrummet från kyla till värme,
fram till kroken där badrocken hängde.
När han svept in sig i den och de tusentals knottrorna
på kroppen avtagit tog han två snabba kliv in i jeansen.

Det var när han hängde tillbaka rocken på kroken
som han upptäckte att partier på insidan var klippta
och bildade mönstret av en labyrint.









Prosa (100-ordare) av _Mian_
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-01 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så börjar man en historia. smyger in på en och sen är man fast! kalas100ordare i min smak.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_