Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk fasad..

Inställsamma människor
speglar falsk fasad..
påklistrade miner
i utomordentligt bra spelade roller
döljer dom sitt ´´skräp´´ bakom..












mare




Fri vers av mare VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-01 15:21



Bookmark and Share


  Fånga dagen
bra skrivey

tänker på en person här på poeter
som var falsk men visa först lismande ord

Anna-Karin
2009-11-04

  peter markurth
fint
2009-11-01

    ej medlem längre
tycker OM!
speglar falsk fasad - läckert
2009-11-01

  Näckrosen
bra skrivet
2009-11-01

  Fånga dagen
Jättebra där satt du huvudet på spiken
mvh ak
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP