Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara vänlig..

Vänlighet kostar inget
ett så enkelt litet ord
med en enorm stor slagkraft..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-01 23:19



Bookmark and Share


  Fånga dagen
sant och bra skrivet

Mvh Anna-Karin
2009-11-04

    eva m h
Sant!
2009-11-03

  Anjeska
fint diktat!
2009-11-02

  walborg
Vänlighet bär oss långt - så enkelt.
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP