Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gråa vill försvinna..

Det grå vilar
över dagen
höstens färg..
som varar en tid
men bara en kort
framför väntar
vårens ljusa
hoppet vi bär..
att ännu en gång
få lysa över själar
av längtan..













mare




Fri vers av mare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 15:48



Bookmark and Share


  Anjeska
ja vad är väl som väntan på våren en regnruskig höstdag
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP