Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt ljust hör ihop..

Kontraster som hör ihop
man måste gå igenom
svårigheter
det mörka..
för att riktigt förstå ljuset..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-02 16:16



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket fint och vackert och klokt skrivet
mvh Anna-Karin
2009-11-04

    ej medlem längre
... och värdesätta det ljusa

tycker OM!
2009-11-02

  aol
så fint du kan skrifta,

ps saknar din kommentar på min dikt livets flod.
2009-11-02

  walborg
Kontraster skapar liv - underbar dikt.
2009-11-02

  Anjeska
ja det är livets växelverkan
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP