Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedd och bekräftad

Att bli sedd och bekräftad som den du är
inte nekas kärlek trots fel och brister
det är att ta emot hela människan
precis så som den är.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-02 16:17



Bookmark and Share


  aol
så ömt å sant, bokmärke
bugar och tackar för dina
2010-02-23

  Bibbi VIP
Skriver under på susanne klint här.
Applåd!
2009-11-04

    ej medlem längre
absolut så, och också tvärtom
vi borde klappa varandra på axeln oftare - istället för att klappa oss själva på bröstet
fin text
2009-11-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja, så skulle
allt vara, så gott
livet med oss då
skulle fara!
Kloka rader!
2009-11-04

    J. Herward
här finns inget rätt inget fel bara det godas tanke som det heter:)
2009-11-02

  lycksele
Och älska dina ovänner
om du lever ett kristet liv.
2009-11-02

    leelee
"Älska mig inte TROTS alla brister, älska mig MED dem." :-)
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld