Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid något här och nu


Ibland kommer tiden
som om den bara finns där
ibland får jag leta efter den
som om den gått sin väg.

Tiden är nuet
som vi upplever här
då är där vi var
framtiden möter oss.

Tid finns i det mesta
den är dyrbar och unik
den finns här för oss alla
och många vill ha mer av.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 661 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-25 20:59



Bookmark and Share


  Anna*
Upplevelsen av tid är något jag finner rätt intressant, just att den kan kännas så olika lång beroende på vad vi har att göra och vem vi är med.
2011-05-31

  Lars Hedlin
Just här och just NU!
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld