Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffade

Jag träffade en figur
som stormade runt
jag befann mig i hans skur
och i hans lögner och all strunt

i dennes mörker jag famlade
och i hans resa utan mål
jag gjorde inget annat än ramlade
på alla fällor och ned i djupa hål

min ångest fyller snart år
och jag kommer inte ihåg
mörkret det består
vet inte vart hemmet låg

hur ska jag ur mörkret träda
hur ska jag hitta hem
morgondagen kommer åter häda
önskan att förlora min "vän"

hur hamnade jag egentligen här
hur hamnade jag i allt strul
det är mörkret som mig klär
när jag träffade en figur




Bunden vers (Sonett) av Max Poisé
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-02 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som att man är fast i någonting jobbigt som man inte kommer ur..
Jättebra dikt med rim, alltid kul med rim!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé