Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig Anitha A touch of an angel Kram på dig :))


Väntar på en ängel

Jag sitter här i mörkret och väntar på dig
Väntar på en ängel
Väntar på att du ska föra in lite ljus i mitt liv
En vit liten ängel
En som lyser så klart
En som lyser så underbart
Som en vacker liten stjärna
Som en vacker liten prinsessa
En som man bara vill krama om
En som man till varje pris vill ha, och en som vill ha en med
Ha med sig vid sin sida varje dag
För om det skulle hända här i mörkret skulle ingen bli gladare än jag….

Jag sitter här i mörkret och väntar på dig…….

Ken Cassel
2/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-02 18:52



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! vad fint skrivet till en verklig ängel!.. du skall nog inte behöva vänta länge min vän!.. hon finns där alltid vid ens sida.. hon är riktigt ödmjuk och gudomlig allas våran Anitha hon bryr sig verkligen.. applåderar
2009-11-12

  peter markurth
snyggt
2009-11-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fin den här var. Den här blev man glad av att läsa.
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Jag skulle vandra tusen mil för den kvinnan, så jag förstår dig, hon är fantastisk!
2009-11-02

  Nikolai Jungsin VIP
tänker osökt på dan anderssons text om killen som väntar på en vandrerska..
så jag sätter mig och väntar jag med :)
2009-11-02

  Junitvillingen
BOKMÄRKER på studs!!;-))
2009-11-02

  Junitvillingen
Åhhh...vet knappt vad jag ska säga...blir alldeles rörd i själen...så vackert poetat Ken...herregud, jag blir nästan stum...tack så himlans mycket...det här var så oväntat, men glad blir ju jag...TACK SÅÅÅ och jättekram!!
2009-11-02

  oMareld
vad sött, hon måste bli jätteglad av den dikten :)
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel