Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en mycket speciell man som "äger" mig ... Bokstavligt talat...


Me like...


varenda atom i min existens
reagerar när jag ser dig,
berör dig,
andas dig

tyst men sällsam
kärlek växer sig stark

Du är inte som alla andra
strävar heller inte efter likhet
med de vanliga

din olikhet , ditt behov av
ensamvarg
faschinerar


jag är utvald
som får komma dig så nära

fortsätt va den du är
för det är det som gör mig så
varm och lycklig...






Fri vers (Fri form) av NågonAnnans
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans