Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägligt för November.

Det är det vi ska jobba på...
"vi"
Så sa han

"vi?"
Ja såklart...Sa jag..

en lång paus

..Men jag vill inte sudda ut mig själv..
visskade jag ut nära hans öra

...Det gör du inte..
Sa han lugnt och jag kunde inte se hans ansikte i novembermörkret

jag insåg att han hade rätt

Kände honom andas
seriöst

Självmordssäsong
tänkte jag bara
och tankarna drog iväg

Varför e du så tyst?
Vad är det? Frågade han sen

Nej inget
du är fin.
Så sa jag och så fick jag en varm hand
smekning

lätt att jag håller ihop med dig
tänkte jag

och så skratta jag i novembernattens kyla

Vad är det?

Nej inget.
Sluta fråga nu.
och så tänkte jag på vinden som blåste.
och vindskydd

driver bort

Jag studerade honom med mina
novembervana ögon

Vill du bita mig igen?

haha visst

och så kröp jag in i novembernattens vrår
drunknade där i våra
hem
ligg
heter.









Prosa av Marriz
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz