Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Speglar mig och ser en...


Blå musa

Försöker tyda symboler som strömmar
i mina drömmar
likt din ande över mig
Letar som besatt
varje drömfylld natt
Förstår inte ett skvatt
Du talar i bilder medan jag bygger hus
som i rus
Stora blå - med snö uppå

Bara DU i allt jag SER
när jag ber
På knä nedanför ditt fönster
där jag ritar mönster
som bara du förstår
Du ger när jag ber
genom andra du förser
Lyckans musa måste vara jag
som i dig
finner MIG







Fri vers av Carola Jeryd
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för